• DOLAR 32.32
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2294.916
  • ...
`BDP, belediye imkânlarını siyasi emelleri için kullanıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Seçim çalışması kapsamında Batman esnafını ziyaret eden Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat; BDP’nin belediye araçları ile belediye görevlilerini siyasi emelleri için kullandığını söyleyerek tepki gösterdi. 

SP Batman Belediye Başkan Adayı Ahmet Çiftçi ve beraberinde ki partililer esnaf ziyaretinde bulundular. 

“BDP, belediye imkânlarını siyasi emelleri için kullanıyor”
Belediyenin imkânlarının BDP’nin seçim çalışması için seferber edildiğini savunan SP Batman Belediye Başkan Adayı Ahmet Çiftçi, “Bütün reklam panolarında söz halkındır diyen BDP, belediyenin araçlarını, görevlilerini siyasi emelleri için kullanmaya başlamıştır. Geçmiş yıllarda ücreti mukabilinde bayrak ve afişlerin asılması için kiralanan sepetli itfaiye aracı bu yıl arızalı diye taleplerimiz rededilirken, kendi emirlerinde gece yarılarına kadar aynı aracı kullanmaktadır. Bu mu halka hizmet?” diyerek BDP’ye sert tepki gösterdi. 

30 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça iktidar partisinin telaş ve endişesinin arttığını ifade eden Fırat, “ Halka vaat ettiklerini veremeyenler, ellerindeki devletin gücünüde kullanmaya başlayarak topluma zulüm yapmaya devam etmektedir. AKP iktidarı Türkiyedeki tüm televizyon yayınlarına diğer siyasi partiler için adeta ambargo koymuş bütün programlarını canlı yayınlarken, diğer partilere hayat hakkı tanımamaktadır. Ama korkunun ecele faydası yoktur. 30 Mart’ta halkımız bu zulüm ve baskılara dur diyecek ve bunları sandıkta boğacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir