• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hüda par’dan Delice(!) Tanıtım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhuriyet`in kurulduğu günden bu yana Kürdistan`da az çok yaşananları, rejimin ve kölelerinin mazlum halka yaşattıklarını Said-i Nursi`den, Şeyh Said`den gözlemliyoruz. Doksanlı yıllarda komünist öküzlerin girdiği tarlaları ve ezdiği fidanları da hepimiz biliyor ve rejimin amacını kavrayabiliyoruz. Kısacası doksan yıllık süre zarfında halkımızın rejim ve kölelerinden çektiğini bir halkımız, bir de Allah biliyor. Evet bir halkımız bir de Allah biliyor.
 

Durun, kızmayın! Halkımızın dışında gerçekten kimse bilmiyor. Bakın bilmediğini iddia edenlere ne kadar da temiz insanlar. Her ay fidan dikiyor, sokak hayvanlarını besliyorlar. Gülmeyin alay etmiyorum. Bilmemeleri gerçekten normal. Ne görmüşler ki bunlar? Dayak mı yemişler? Analarına mı sövmüşler? Çırılçıplak soyup duş mu aldırmışlar? Kaç volt elektrik yemişler ki bülbül gibi ötsünler.
 

Neyse meseleye gelelim. Hüda Parlılar deLİCE hareketlerine bir yenisini daha eklemiş. Lice`de gidip esnafa partisini tanıtmış. Sonuç mu Komünal öküzlerin yontulmuş boynuzlarına karşı çaresizlik içinde hayvan severliğini bir kez daha ortaya koymuş. Hayvanları besleyen iyi insanların besinleri az gelmiş olacak ki çabuk pes etmişler.
 

Böceklere hak etmediği değeri veren bu hayvan severler köstebeklerin metodunu da kendilerine metod edinmişler. Yalnız farkında değiller, tümsekleri düzeltmeyi unutmuşlar. Ve saldığı öküzleri iyi tanımamışlar. Öküz işte öküz! Ne kadar da ot versen güven olmaz. Bu halk sizlere kanmaz. EVET, hala anlaşılmadıysa birkaç volt elektrikle halledilebilir.
 

M. Hüseyin Özer / Mersin – Yaş: 18
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir