• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...
Ne Mutlu İslam Gariplerine…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslam, geldiği günden beri hep garip; mensupları da türlü zulümlere maruz kalan garipler olmuştur. Öyle ki bu garipler her çağda olduğu gibi, bugün de yine İslam uğruna mücadele edip bedel ödemekten geri durmamışlardır. Bu bedeli kimi canıyla, kimi malıyla, kimi de karanlık zindanlarda bir ömür geçirerek ödemiştir.
 

Günümüzde İslam`a ve Müslümanlara zarar veren kâfirler olduğu gibi, en az onlar kadar tehlikeli, güçlü ve sinsi olan münafıklar da vardır. Bu münafıkların en büyük korkusu da Allah`tan başka yardımcıları olmayan ve insanların gerçek İslam`la tanışması için çaba gösteren bu gariplerdir. Bu nedenle yıllarca baskı, zulüm ve tehditlerle onları durdurmaya çalıştılar. Bunlarla bir şey elde edemeyince de bu kez onlara komplolar kurmaya başladılar. Bu komplolar sonucunda birçok masum Müslüman`ı ağır cezalara çarptırıp zindanlara attılar. Gerek yargıya gerekse devletin diğer kurumlarına sızmış olan bu münafıklar, ellerindeki yetkileri kullanarak bu Müslümanların mevcut hak, hukuk ve yasalardan yararlanmalarına engel oldular. Örneğin tahliye edilmeyi bekleyen birçok hasta mahkûm tahliye edilmeden cezaevinde can verdi. Kimileri de hâlâ cezaevinin olumsuz şartları altında, birçok hastalıkla yaşam mücadelesi vermektedir. Rana teyze gibi nice bağrı yanık ana da, bu yargı zulmü yüzünden evlatlarını son bir defa göremeden, onlara hasret bu dünyadan göçüp gitti.
 

Ergenekon ve Balyoz gibi darbe girişimlerinden tutuklu sanıkların bile serbest bırakıldığı bu dönemde, cezaevlerindeki masum Müslümanlar ve özellikle de hasta mahkûmlar için de bir şeyler yapılmalıdır. Artık yargıdaki bu zulümlere ve çifte standartlı uygulamalara bir son verilmelidir. Birilerinin artık bu insanların seslerini duymalarının vakti gelmiştir. Başta İslami kimliğiyle tanınan gazeteci ve yazarlar olmak üzere; herkesin bu gariplere yapılan zulüm ve haksızlıklar karşısında daha duyarlı olup, konuyu sıkça gündeme getirmeleri gerekir. Unutmayalım ki haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. O dilsiz şeytanlardan olmamak duasıyla…

 

Arzu Aşkın / Siverek - Yaş:25
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir