• DOLAR 32.591
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2512.844
  • ...
Marmara`yı kutlu sevdanın heyecanı sardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Peygamber Sevdalıları Platformu gerçekleştirdiği 3. İstişare toplantısında bu yıl Türkiye’de yapılacak 5 büyük etkinliğin tarihlerini açıkladı. Yapılan açıklamada İstanbul’da yapılacak büyük etkinliğin tarihinin 27 Nisan olarak belirlendiği bildirildi.

Kutlu Doğum ayı olan Nisan’da yüz binleri bir araya getirip Hz. Peygamberin (s.a.v) hayatının anlaşılıp anlatılmasına yönelik etkinlikler gerçekleştiren Peygamber Sevdalıları Platformu 3. İstişare toplantısını Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi’nde gerçekleştirdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu dönem sözcüsü Yahya Oğraş, 14 Mart tarihi itibariyle etkinliklere başlayacaklarını duyurdu.

Oğraş, açıklamanın devamında, halkın merakla beklediği 5 büyük etkinlik tarihini Batman ve Adana 13 Nisan, Diyarbakır 20 Nisan, Van ve İstanbul’un ise 27 Nisan tarihlerinde gerçekleşeceğini açıkladı.

Oğraş, Batman ve Diyarbakır etkinliğinin başvurusunun yapıldığını da kaydetti.

Geçen yıl 250 noktada etkinlik yaptıklarını hatırlatan Oğraş, bu yıl şu ana kadar yapılacak etkinlilerinin kendilerine ulaşan sayısının 275 olarak belirlendiği ve devamının da gelebileceğini ifade ederek tarihi netleşen diğer etkinliklerin tarihini daha sonra kamuoyuyla paylaşacaklarını bildirdi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir