• DOLAR 32.482
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2437.229
  • ...
Bingöl`de Somali İçin Yağmur Duası Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Sabahın erken saatlerinde bir araya gelen 60 kadar vatandaş Somali halkı için dua etti. Sivil toplum kuruluşlarının önderliğinde gerçekleşen organizasyonda Hz. Osman cami imamı Hasan Basri Örü vatandaşlara öncülük etti.

 

Konuya ilişkin açıklama yapan Örü "Müslüman ülkelerde yaşanan kuraklık nedeni ile buradaki kardeşlerimizle beraber manevi olarak onların yanında olduğumuzu belirtmek istedik. Maddi yardımların yanı sıra manevi yardımlarda gerekli, bizlerde bunu düşünerek yaklaşık 1 haftadır, müsait olan arkadaşlarla beraber, gruplar halinde yağmur duasını yapıyoruz. Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder.

Buraya iş yerlerini terk edip gelen, hastasını bırakıp gelen, misafirini bırakıp gelen kardeşlerimiz iştirak etmiştir. Rabbim onların bu sıcak günlerde yapmış olduğu duaları kabul buyurur inşallah. Bu mübarek günlerde özellikle kadir gecesini beklediğimiz bu günlerde inşallah Müslüman tüm kardeşlerimiz için dualar ederiz, bu bereketli günlerde Rabbim`in rahmetinden, kuraklık yaşayan kardeşlerimiz ve tüm Müslüman alemi nasiplenir`` dedi.

Ali Yıldırım-İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir