• DOLAR 32.418
  • EURO 35.447
  • ALTIN 2326.681
  • ...
Başbakan Erdoğan`dan operasyon sinyali
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KIRKLARELİ- Başbakan Recep Tayyip  Erdoğan, yerel seçim mitingleri kapsamında Kırklareli`de yaptığı konuşmada  Fethullah Gülen Grubuna atıfta bulunarak, yakın bir zamanda operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan yaptığı konuşmada, "izlerini sürüyoruz, inlerine ineceğiz" dedi.

 Başbakan Erdoğan seçim mitinginde yaptığı konuşmada muhalefeti kastederek, “Onlar yaptıklarıyla iftiralarıyla ayakta durmaya çalışıyorlar. Biz yaptığımız eserlerle ayakta duruyoruz.” Dedi.

 Erdoğan daha sonra şu ifadelere yer verdi: “Aralık’ta iktidarı devirecekler. Olmadı. Ocak’ta devirecekler Tutmadı.  Şimdi AK Parti 30 Mart’ta yüzde 35’in altına düşecek, Nisan’da da yeni hükümet kurulacak. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış. Bir dava dosyasında 3 bine yakın insanı dinlediler. Kendileri hariç herkesi dinlemişler.”

Erdoğan Gülen Grubu’na ima da bulunarak, “Biz onların izini sürmeye başladık. Bunların inine gireceğiz ve bunları oradan çıkaracağız. Bu ülkenin ulusal güvenliğini koruma görevimiz var. Türkiye’nin mahrem, gizli konuşmalarını dinlemiş ve bunları da birilerine servis etmişler. Yargı ve emniyette paralel yapı oluşturmuş. Hala yargıyı kilitlemeye, iş göremez hale getirmeye çalışıyorlar. Ortada şantaj, casusluk varken yargı buna sessiz kalıyor.” İfadelerini kaydetti. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir