• DOLAR 32.523
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2496.419
  • ...
HÜDA PAR Palu Encümen Adaylarını tanıttı-Foto
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ- HÜDA PAR Palu`da köy köy gezerek Encümen Adaylarını tanıtıp  halkın sorunlarını dinliyor.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Said Şahin`in katıldığı aday tanıtımına, Encümen Adayları Ali Karabulut ile  Selahattin Karadağ, İl Başkanı Abdulcelil Demir ve parti üyeleri katıldı.
 
Köy halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan partililer, halkın sorunlarını dinleyip,  projelerini anlattı. 

Cuma namazı sonrasında kısa bir konuşma yapan Şahin, "Sizin desteğinizi istemeye geldik. Belki diyeceksiniz, ‘Seçim döneminde partiler bizi hatırlıyor, seçim sonrası bizi unutuyor.’ Bizler inşallah o partilerden olmayacağız. Yeni kurulmuş partiyiz. Geçmişimizde böyle bir kirlilik yok elhamdülillah. ‘Geldiler bizden destek istediler, sonradan bizi unuttular’ böyle bir geçmişimiz yok bizim.” ifadelerini kullandı.

Seçim ve siyaset üzerinden yapmak istediklerini  anlatan  Şahin, "Sizlerin de yaşadığı coğrafya mazlum bir coğrafyadır. Yaşadığınız tarih zulüm tarihidir. Bizler bu topraklarda insan değeri verilmemiş olan bugüne kadar horlanmış, dışlanmış olan halkımızın insan değerini verecek mahiyette mücadelesini vermek istiyoruz. İnsan değerlidir, her şeyden önce biz insana yatırım yapacağız. "şeklinde konuştu. 

"Bu ülkenin dini değerlerine düşmanlık edildi"
Yaşadığımız tarih ve coğrafyada değerleri elinden alınmış bir halk  bulunduğunu  belirten Şahin,"Habire darbeler yaşamışız. Dindar halka yönelik darbeler yapıldı. Müslüman halka yönelik darbeler yapıldı. İmam hatipler yasaklandı, başörtüsü yasaklandı. Bu ülkenin dini değerlerine düşmanlık edildi. Kur`an yasaklandı, camiler ahırlara çevrildi. Âlimler asıldı, zindanlara dolduruldu. Bunun üzerinden dindar bir halk dinsizleştirilmek, ahlaksızlaştırılmak istendi, bunu da büyük ölçüde başardılar. Bizler diyoruz ki, güçlü araçlarla elimizden alınan değerleri ve hakları tekrardan kazanmak için siyasete girdik. Bunun yolu da idare makamlarında olmaktır. İdare makamlarının veya belediyelerin gücünü kullanmaktır. Bizler idare makamlarını, kötülüğe karşı mücadele etmek için, elimizin güçlenmesi amacıyla istiyoruz. Bizler sizin oylarınızla iyilik yapmak istiyoruz. Desteğinizle hizmet etmek istiyoruz. Hür Dava Partisi tertemiz bir partidir. Bir de bunu deneyin size değerlerinizi getirme mücadelesi edecek mi etmeyecek mi, bir sınayın ve daha sonra dönün ve hesabını sorun." şeklinde konuştu 

"Bizi tercih ederseniz size hizmet edeceğimize söz veriyoruz"
HÜDA PAR İl Genel Meclis Encümen Adayı Ali Karabulut ise yaptığı konuşmada, “Hizmet aşkıyla buradayız. Encümenlikte benim bir beklentim yok. Bize maaş da vermiyorlar. Bizim derdimiz amacımız hizmet. Size hizmet edebilirsem mutlu olurum. Bizi tercih ederseniz size hizmet edeceğimize söz veriyoruz.” dedi.  (Yasin Kavaklı –İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir