• DOLAR 32.592
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2504.318
  • ...
Silopi`de Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Şırnak`ın Silopi İlçesi`nde 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi`nin emniyet ve huzurlu bir ortam içerisinde yapılmasına yönelik olarak alınması gereken tedbirleri görüşüldü.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam Suat Demirci başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü M. Zeki Sezer, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Erdem, siyasi partilerin ilçe başkanları, İlçe ve belde belediye başkan adayları ile bağımsız aday Rezan Ökten katıldı. 

Kaymakam Suat Demirci, İlçe genelinde bugüne kadar yürütülen seçim faaliyetlerinde herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını belirterek," Mevcut huzurlu ortamın devam etmesinden memnuniyet duyuyoruz. Bu süreçte partilerin yaşayacakları herhangi bir olumsuzluk durumunda ilgili kurumların haberdar edilmesi ile olabilecek sıkıntıları derhal çözeceğiz" dedi. 

Daha sonra toplantıya katılan partilerin ilçe teşkilat başkanları ile merkez ve belde belediye başkan adayları söz alarak, görüşlerini ifade etti. (Muhammed Müldür -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir