• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Evinin yanması sonucu sokakta kalan aile yardım bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI – Ağrı Gazi Mahallesi Çimen Sokakta ikamet eden ailenin evi yangında kül olunca, 6 çocuğu ve eşi ile sokakta kalan engelli baba, hayırseverlerden uzanacak yardım eli bekliyor.

Bugün saat 09.00 sıralarında,  bilinmeyen bir sebepten dolayı evi yanan Aydemir ailesi 6 çocukları ile birlikte sokakta kaldı.

İşitme ve konuşma engelli olduğu içi, yerine olayı anlatan komşusu İsmail Aydemir, yangının çıkış sebeplerini bilmediklerini, çıkan yangın ile ailenin çok mağdur olduğunu ifade etti.

İsmail Aydemir,” Yangın sabah 09.00 sıralarında oturdkları odada çıktı. Komşular ile yetiştik, şükür çocukları kurtardık. Yangının sebebinin  ne olduğunu bilmiyoruz. Aile reisi hem bedenen ve hem de işitme, konuşma engellidir. Aile reisinin çalıştığı bir iş ve çalışanları olmadığı için ailenin maddi durumu çok kötü. Komşular ile birlikte elimizden geleni yaptık. Hayırseverlerden uzanacak bir yardım eli bekliyoruz. Şu anda aile 6 çocukları ile birlikte mağdur durumda sokakta kalmışlar. Bütün eşyaları yanmış durumda. Büyük kızları da dumandan zehirlendi, halen hastanede yatıyor. Allah rızası için hayırseverlerimiz bu aileye yardım eli uzatıp mağduriyetlerini gidersinler.“ dedi.

(Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir