• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
AK Partili kadınlardan Rektör Omay`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan ve aynı zamanda Töre Cinayetlerini Önleme ve Kadın Potansiyelini Değerlendirme Derneği’nin (TÖRKAD) başkanlığını da sürdüren Zeynep Alkış; kadın partililerle birlikte Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay’ı makamında ziyaret etti. 

Başbakanın ve mensubu olduğu partinin teveccühüyle birinci sıradan Belediye Meclis Üyesi adaylığına gösterildiğini aktaran AK Parti Mardin Kadın Kolları Başkanı, yüklendiği bu ağır sorumluluğun şuuruyla; Mardin’de zamanın ruhunu yakalayarak değişimi yönetebilen ve buna yönelik sosyal riskleri önleyici uygulamaları hayata geçiren bir yerel yönetim anlayışının oluşturulması için çaba sarf edeceğini vurguladı. 

Sözlerini, kendisine eşlik eden Kadın Kolları üyelerini tanıtıp ortak faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak sürdüren Zeynep Alkış: “Mardin Artuklu Üniversitesi şehrin temel kazanımlarından biridir. AK Parti Kadın Kolları olarak uygulamaya koyduğumuz bütün projelerimizi üniversitemizle eş güdüm halinde yürütüyoruz. Bir şehirde başarılı kalkınma süreci, toplumu değişim bilincine kavuşturmaya dayanır. Bu da ancak eğitimle olur.” ifadelerini kullandı. 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Serdar Bedii Omay Artuklu İlçe Belediye Meclis Üyesi adayı Zeynep Alkış’ı tebrik etti. Rektör Omay, “Her zaman ifade ettiğim gibi, Mardin halkının refahı, yerel ve bölgesel düzeyde sosyo-ekonomik ve kültürel sorunların yarattığı açmazları aşmak için üniversite olarak yerel yönetimlere her türlü akademik destek ve işbirliğine hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir