• DOLAR 32.551
  • EURO 34.844
  • ALTIN 2435.851
  • ...
HÜDA PAR Haliliye`de seçim bürosu açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bağlarbaşı Haliliye Seçim Bürosunu salavatlar eşliğinde açtı.

Bağlarbaşı Mahallesi’nde saat 19.00’da,  Seçim Bürosu açılışında konuşan HÜDA PAR Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Av. Emin Güneş, Ümmetin yüzyıllardır çölde su arar gibi bu davayı aradığını ifade etti. HÜDA PAR’ın çölde su arar gibi aranan bir hareket olduğunu söyleyen Güneş, ”HÜDA PAR gerçek hürriyeti Allah’ta arayanların hareketidir.”dedi. 

Yaptığı konuşmada Hz. Muhammed’in tüm zorluklara rağmen davasından vazgeçmediğini ifade eden Güneş, “Peygamber efendimiz Mekke’de kendi toplumuyla çatışma pahasına Allah’ın emirlerini tebliğ etmeye kalkışmış başta amcası olmak üzere aşiretiyle çatışmış mücadelede yılmamıştır. Bu yolda hakaretlere uğramış işkencelere maruz kalmış bir çok arkadaşını bu dava uğruna şehit vermiştir. Bu hareketi tanıyanların da bu süreçten geçtiklerini bildiklerini düşünüyorum.” dedi. 

“Medine’ye vardık Mekke’nin fethine başlayacağız”
Yürüttükleri hareketin bu yönüyle Resullulah’ın siyerinin bu çağdaki bir tekrarı gibi olduğunu ifade eden Güneş, “Resullulah Medine’ye nice zorluklardan geçtikten sonra, şehitler verdikten sonra varmış ve Mekke’nin fethine yönelmiştir. Biz de artık Mekke’den çıktık Medine’ye vardık, Allah’ın izniyle Mekke’nin fethine başlayacağız. Arkasından diğer şehirler de gelecektir.” Şeklinde konuştu. 

Demokrasiye güvenmediklerini belirten Güneş, “Bugüne kadar demokrasiye hiç inanmadık ve güvenmedik. Demokratlığın sahtekarlığından bıktık.”ifadelerini kullandı. 

Güneş son olarak “Bu yolda öncülerimize önümüzde gidenlere bu davaya gönül verenlere selam olsun. Bu davanın gönüllülerinden merhum Necmettin Erbakan Hoca 27 Şubat 2011 yılında vefat etmişti. Allahtan rahmet diliyorum. Allah mükafatını kat kat artırsın diyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından Haliliye Bağlarbaşı seçim bürosunun açılışı eşliğinde açılışı yapıldı. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir