• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
28 Şubat: Allah`ın Diniyle Savaşanlar Kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

M.Zülfi Tan / Doğruhaber / haber-yorum

Bu gün o muş`um 28 Şubat kararlarının yıl dönümü. Bin yıl süreceğini söyleyen kibirli Fir`avnların mustazafları ezmek için karar aldıkları gün.

Bir imtihan yaşadık milletçe. İslam için çalışanların takip edilip fişlendiği, tutuklanıp haps edildiği, görevlerine, işlerine son verildiği bir dönem. Okul önlerinde başörtülü avının yapıldığı, imamhatip ve kuran kurslarının kapatıldığı bir dönem.
Bu dönemin en büyük özelliği İslama açık açık savaş açılmasıydı. Cumhuriyet tarihinde Atatürk`ten sonra ikinci defa İslam`ın yükselişinin önünü kesmek için topyekun yeni bir savaşın başlamasıydı.

Bir tarafta Müslümanlar diğer tarafta laik ve bilumum İslam düşmanları. Ne kadar müslümanların kurum ve kuruluşu varsa hepsini tasfiye etmeye başladılar.

Fakat bu işte başarılı olmaları için önce Müslümanları parçalamaları gerekiyordu ve öyle de yaptılar. Önce "A" camiasını hedef aldılar. Bütün güçleri ile onu karaladılar gözden düşürdüler. Diğer camialar buna ses çıkarmadılar." Hizmetlerimiz aksamasın" bahanesi ile Müslüman kardeşlerine sahip çıkmadılar. Zannettiler ki sussalar, ses çıkarmasalar, onları kurban verseler, canavar onlara ilişmeyecek. Kendileri kurtulacaklar. Sahip çıkmadıkları gibi üstüne üstlük onlarda vurmaya, karalamaya başladılar. Sözde böylece küfre kendilerini şirin göstereceklerdi. Birinci hedef yok edildikten sonra sıra ikinci camiaya, sonra üçüncü , dördüncü vs. deyip devam ettiler. Ta ki bütün Müslüman camiaları susturana kadar.
Biz zannediyoruz ki küfür "A" camiasına şundan bundan dolayı, "B" camiasına, şundan şundan dolayı "B" camiasına düşmandır. Hayır. Hepsinin sebebi İslami faaliyetlerdir. Bu isimlendirmeler sadece diğer Müslümanların gözünden düşürüp sahipsizleştirmek için yaptıkları kara bir propagandadır. Ve ne yazık ki diğer camialar da bunu kabul ediyorlar.
Artık Müslümanlar şunu anlamalı, küfür tek millettir. Müslümanların fırkalara ayrılmaları bu gerçeği değiştirmez. Onlar yine tek millettir. Bizim aramızdaki ihtilaflar sadece bir iç meselemizdir. Ancak düşmanın herhangi bir İslami cepheye veya cemaate saldırması durumunda, hemen aramızdaki ihtilafları bırakıp o Müslümanların yardımına koşmalıyız. Yoksa küfür bizleri lokma lokma midesine indirmekten büyük zevk alacaktır. Bizim feryadu figanlarımız sadece onun iştahını kabartacaktır.

Şu anda Ak Parti hükümeti gibi, Allahtan korkan birkaç gayretli Müslümanın gayretleri ile ve Müslümanların da desteği ile küfre vurdukları bu darbeler bile bize gösteriyor ki ne zaman bu ülkede Müslümanlar az da olsa birbirlerine destek olsalar Allahın izniyle bu küfrün ve zulmün kökünü kazımaya güçleri yeter. Yeter ki birbirimizle uğraşmayalım.

Tarihin her sayfasında Allahın bize gösterdiği ilahi düstur şu olmuştur ki; Allahın dini ile savaşanlar kayb etmişlerdir. Yenilmişlerdir. Büyük bir zillet ve meskenet tatmışlardır. Müslümanlar gayret gösterdiğinde Müslümanların eliyle, zayıf olduklarında bizzat Allahın gazabıyla yok olmuşlardır.

Onun için biz sabredelim, azmedelim, gayret edelim. Yılmadan yorulmadan yolumuza devam edelim.

Allah sadece imtihan için zafer ve yenilgi günlerini aramızda devir daim etmektedir.

Zafer Hakk`ındır.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir