• DOLAR 32.528
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.104
  • ...
HÜDA PAR adayları Saray esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Seçim çalışmalarına hız veren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Saray ilçesinde esnafla kucaklaşan HÜDA PAR adayları, esnafın dertlerini dinledi. Parti programlarını anlatarak, 30 Mart seçimlerinde destek istedi. 

“Hz. Ömer’in adaleti ve Hz. Ebubekir’in sadakati ile belediyelere talibiz”
Esnaf ziyaretinde konuşan HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, HÜR DAVA kadrolarının ahlaki yozlaşmaya, kumara, faize, fuhuşa ve hırsızlığa son vereceğine dikkat çekerek, bölgeye de hak ettiği hizmeti getireceklerini, Hz. Ömer’in adaleti ve Hz. Ebubekir’in sadakati ile belediyelere talip oldukların söyledi. 

“Önce hakkın sonra halkın hizmetkârı olacağız”

Van’a ve ilçelerine güzel hizmetler getireceklerini dile getiren Av. Mehmet Mehdi Oğuz,  “Bizim referansımız İslam’dır. Biz, hak çizgisinde halkımıza hizmet edeceğiz. Biz sadece maddi sorunlara el atmayacağız, ahlaki yozlaşmayla da mücadele edeceğiz.  Eğer idareciler belediyenin malını çarçur etmezse, belediyelerin malı hizmete de fakirlere de yeter. İnşallah halkımız bizi önce hakkın, sonra kendilerinin hizmetkârı olarak göreceklerdir” ifadelerinde bulundu. 

Ziyaret edilen esnaf ise memnuniyetlerini dile getirerek, HÜDA PAR adaylarına başarı dileğinde bulundular. 

Saray Belediye Başkan adayı Kasım Keklik ise, yaptıkları esnaf ziyaretlerinde kendilerine gösterilen büyük teveccühten dolayı Saray halkına ve esnafa teşekkür etti. (Murat Dalgın-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir