• DOLAR 32.544
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2427.109
  • ...
Gözle görülmeyip cep telefonu resminde beliren nesne nedir?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Silvan’da pikniğe giden dört arkadaştan birinin,  cep telefonuyla çektiği çevre fotoğraflarından birinde, gözle görmedikleri ancak, resimde beliren ilginç bir nesneyi fark etti.  

Silvan’da 22 Şubat tarihinde dört arkadaş beraber çıktıkları piknikte fotoğraf çektikleri sırada fotoğraflarına henüz belirlenemeyen bir cisimin yansıması üzerine konu ile ilgili İLKHA’ YA konuşan Fethi Işıktaş,  “Dağlık olan bir bölgeye pikniğe gitmek için dağın tepesine bir saat yürüdükten sonra, dağın  tepesinde piknik yaptık. Hatıra amaçlı cep telefonumdan bir kaç tane manzara  fotoğrafı çektikten sonra eve geldim. Çekmiş olduğum fotoğrafları bilgisayarda izlerken,  fotoğraflardan birine ilginç  bir cismin yansıdığını fark ettim.” dedi. 

Piknik sırasında cep telefonundan fotoğraf çektiği sırada, böyle cismi görmediğini  belirten  Işıktaş, “Evde fotoğraflara bilgisayarda baktığım sırada bunu fark ettim. Bunun ne olduğu ‘Melek mi, cin mi ‘ olduğu  konusunda bir türlü anlam veremedim. Eğer fotoğraf çektiğim sırada bunu görmüş olsaydık belki kafayı oynatabilirdim.” şeklinde konuştu. 

Işıktaş son olarak,  “Her kim merak ediyorsa, piknik amaçlı gittiğimiz yere, onu da götürebilirim.” ifadelerini kullandı.

(Yusuf Batı-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir