• DOLAR 32.515
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2447.354
  • ...
HÜDA PAR esnaf ziyaretlerine devam ediyor-FOTO
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Seçim çalışmaları kapsamında Turgut Özal Bulvarı esnafını ziyaret eden Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök ve beraberindeki partililer, esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Görüşme esnasında esnafın sıkıntısını da dinleyen Dr. Aydın Gök, belediyeyi kazandıkları takdirde tüm esnafın sorunlarıyla ilgileneceklerini söyledi. Gittiği her esnafta partilerinin amacı hakkında konuşan Gök, belediyeyi aldıkları takdirde belediye önüne ‘Rüşvet Alan da Veren de Mel’undur’ yazısını asacaklarını belirtti.  

Belediyelere yetim malı gibi bakacaklarını ifade eden Gök, Allah rızası doğrultusunda halka en iyi hizmeti vereceklerini vurguladı. Caddede dolaşan gençlerle de sohbet eden Gök, evleneceklere çeyiz yardımı ve öğrencilere de burs yardımında bulunacağını kaydetti. 

Gittiği her yerde esnafın ve halkın yakın ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Gök, kendisine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkürlerini iletti. 

Esnaf, yapılan ziyaretten memnun olduklarını dile getirerek temennilerinin HÜDA PAR’ın kazanması olduğunu söylediler, Gök’e başarılar dilediler. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir