• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.574
  • ...
Yeni Emniyet Müdürü basın mensuplarıyla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS-Yeni kararnameyle Bitlis’e atanan Emniyet Müdürü Saim İşlek, ildeki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 

Polisevinde düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle bir araya gelen Emniyet Müdürü İşlek, birçok ilde görev yaptığını, son görev yerinin ise Bitlis olduğunu söyledi.
İşlek, sözlerine devamla, “Biz buraya rahat etmeye değil, vatandaşları rahat ettirmeye geldik. Bitlis; evliyalar ve enbiyalar şehri olması bakımından son derece önemli bir yer. Dünyaca tanınan ve kabri İstanbul Eyüp`te bulunan Eyyüp Sultan`ın kardeşi olan Feyzullah El Ensari Hazretleri`nin kabrinin ve yine Zülküf Peygamber`in makamının Bitlis`te bulunduğunu ilk defa burada öğrendim.                                                                                                                                                  

Bitlis gerçekten evliyalar ve enbiyalar şehri. Bitlis`e geleli henüz birkaç gün olmasına karşın her gün yeni bir zenginliğin farkına varıyoruz. Bu açıdan Bitlis`te görev yapacak olmak ve Bitlislilerin ekmeğini yiyecek olmak benim için çok büyük bir gurur kaynağıdır.                                                                                                    

İnşallah Düzce`de olduğu gibi Bitlis`te de halk odaklı projelerimiz olacak. Her projemizin odağında halk olacak. Bu sayede de polis halk ilişkisine ayrı bir boyut kazandıracağız. Ötekileştiren değil, birleştiren; itici değil, çekici olacağız. Bitlislilerle Bitlis`te güzel günlerin olacağına olan inancım tamdır. Kendimi Bitlis`te olmaktan dolayı çok şanslı hissediyorum “dedi. (Şükrü Tontaş -İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir