• DOLAR 32.553
  • EURO 34.93
  • ALTIN 2436.963
  • ...
 Gaziantep Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - 23 Ağustos Salı Gaziantep Yerel Basınında çıkan Bazı haber özetleri şöyle; 

Ayıntab Gazetesi; "Örtünün Önüne Geçemeyenler, Onun Şeklini Değiştirme Yoluna Gittiler"
Gaziantep`te Düzenlenen `Müslüman Kadının Kimliği Tesettür` Konulu Konferansta konuşan İlahiyatçı Ömer Çelik, "Müslüman Kadının örtüsünü engellemek isteyenler bunu yapamayınca ona şekil ve biçim vermeye çalışıyor."dedi.

Haber Gazetesi; "MOBESE Bank"
Gaziantep`te son 2 yıl içerisinde MOBESE`ye yakalanan 32 bin 450 kişiye 3 milyon 45 bin TL trafik cezası kesildi.

Oluşum Gazetesi; "Polisin Bulamadığını Kumpas Buldu"
GATEM kavşağında bir otomobilde yapılan aramada polisler bir şey bulamadı. Otomobilin yanına getirile polis köpeği Kumpas, 20 kilo eroini saklandığı yerden çıkarttı.

Olay Gazetesi; "Bayram Hazırlığı"
Ramazan bayramının yaklaşmasıyla birlikte özellikle giyim ve gıda satışı yapan işyerlerinin vitrinleri zenginleştirdiği gözleniyor. GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu, küçük esnaf ve sanatkarların yaklaşan Ramazan bayramına en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştığını söyledi.

Güneş Gazetesi; "Yerimizde Saydık"
Lisans Yerleştirme Sınavı`nda bu yıl Türkçe-Sosyal`de 80., Matematik-Fen`de 66., Türkçe-Matematik`te ise 77. sırada yer alan Gaziantep, geçtiğimiz yılki yerini korumuş oldu.

Gaziantep 27 Gazetesi; "Kaçak Elektriğin Faturası Dürüst Vatandaşlara"
Elektrik faturalarında kayıp kaçak bedellerinin abonelerden alınmasına büyük tepki geldi. Elektrik Mühendisleri Odası Şube Başkanı Halil Uğur, "Kayıp kaçak bedelinin, hiçbir günahı olmayan dürüst tüketicilerin yani halkın sırtına yüklenmesi hiç adaletli değil" dedi.

Telgraf Gazetesi; "Veda Turu"
Merkeze atanan Vali Süleyman Kamçı, yaklaşık 6 yıl görev yaptığı Gaziantep`e veda ediyor. Sivil toplum örgütleri, kamu kurumları temsilcileri ile vedalaşan Kamçı, "Gaziantep`i ve Gazianteplileri unutmam mümkün değil" dedi.

Referans Gazetes; "Servet Çiftlikleri"
Gaziantep İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Yılmaz, yeni istidam alanları oluşturulan tesislerde bu yıl üretilecek 2 bin 500 ton alabalıktan yaklaşık 18 milyon lira gelir beklediklerini söyledi.
Şefik Mert - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir