• DOLAR 32.6
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2497.098
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 23 Ağustos 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA HABER GAZETESİ: Ramazan`da köprü oldular
Köprü Yardımlaşma Grubu, Ramazan nedeniyle ihtiyaç sahiplerine 60 adet buzdolabı dağıttı. Köprü Yardımlaşma Grubu Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, buzdolabı kampanyasına bütün hayırseverlerin katkıda bulunmasını istedi.

Atış`tan duygusal veda
Valiler kararnamesi ile Merkez Valisi olarak atanan Adana Valisi İlhan Atış, tayinini hiç kimsenin çabası sonucu çıkmadığını söyledi. Atış; "Vali olarak Adana`dan ayrılıyorum, ama vatandaş olarak yine geleceğim" dedi.

ÇÜ`de ihale eylemi
DİSK`e bağlı Dev Sağlık Sendikası yöneticileri ve yaklaşık 300 işçi, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinde destek hizmetler ve temizlik işi ihalelerini engellemeye çalıştı. Grup ihale saati yaklaşınca polis tarafından dağılmaları yönünde uyarıldı. Grup dağılmayınca polis müdahale etti.

TOROS GAZETESİ: İşçilere coplu müdahale
Balcalı Hastanesinde aylardır kadro eylemi yapan taşeron işçiler, yapılacak destek hizmetler ve temizlik ihalelerini engelleye çalışınca polisin müdahalesiyle karşılaştı.

CHP İl Teşkilatına haciz şoku
Polat Ajansın sahibi Tutan Polat, "Artık babam da gelse haciz işleminden vazgeçmeyeceğim. Telefonuma çıkmayan CHP yöneticilerine gereken dersi vereceğim."dedi.

Genel Seçimler sırsında propaganda çalışmalarını parasızlık nedeniyle sıkıntı içerisinde yürüten ve bu sebeple birçok yere borçlanan CHP İl Teşkilatının kapısını dün haciz memurları çaldı.

Kim bu deli
Seyhan İlçesine bağlı Bahçeşehir Mahallesinde parkları mesken tutan kimliği belirsiz akli dengesi bozuk şahıs, vatandaşların kâbusu oldu.

Kazayla kendini vuran polis memuru vefat etti
Hürriyet Polis Karakolunda hazır bekletilen müdahale birliğinde görevli polis memuru Ahmet Acar, karakol bahçesinde beylik tabancasıyla oynarken kazara tetiğe dokundu. Ağır yaralanan 4 aylık polis memuru, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ayhan Kaya - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir