• DOLAR 32.515
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2432.983
  • ...
SP’de De Dinleme Cihazı Bulundu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son olarak Saadet Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı ‘böcek’ tabir edilen dinleme cihazı bulundu. Saadet Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı’nın kimliği belirsiz kişi ve kişilerce böcek olarak tabir edilen, 50 metre mesafeye radyo frekansı ile sinyal gönderen bir dinleme cihazıyla kanunsuz bir şekilde dinlendiği ortaya çıktı.

Milli gazetenin haberine göre; 21 Şubat Cuma günü partisinin ilçe başkanlığında toplantı yapılan sırada toplantı masasının altında sakız ile yapıştırılan dinleme cihazı partilileri harekete geçirdi. Saadet Partisi Maltepe İlçe Başkanı Necdet Yıldırım Maltepe Cumhuriyet Polis Merkezine başvuru yaparak suçlu ve suçluların bulunması istedi. Necdet Yıldırım polise verdiği ifadede “Partimizin bulunduğu binada toplantı yaptığımız sırada partili bir arkadaşımızın masanın alt kısmında tesadüfen ciklet (sakız) ile yapıştırılmış halk arasında böcek olarak bilinen bir cihaz olduğunu gördük ve partililer olarak ne olduğunu anlamaya çalıştık. Ardından dinleme cihazı olduğunu anlayınca Maltepe Cumhuriyet Polis Merkezine müracaat yaptık. Maltepe Saadet Partisi İlçe Başkanlığı bürosuna ses cihazı koyan şahıs ve şahıslardan davacı ve şikâyetçiyim.” dedi.

"GİZLİMİZ SAKLIMIZ YOK"

Böcek tabir edilen dinleme cihazı bulunmasının ardından Saadet Partisi Maltepe İlçe Teşkilatlanma Başkanı Feyzullah Aydoğan yaptığı açıklamada, “Biz bir siyasi partiyiz, bizi kim ve kimler dinlemek isteyebilir? Yasa dışı yollarla dinlemek kimlere ne fayda sağlayabilir? Asıl amaç nedir? Siyasi partiler kanununa aykırı bir çalışma içerisinde olmadığımızı hem siyasi rakiplerimiz hem de kamuoyu bilmektedir. Bizim milletimize söylediğimiz ile toplantı odalarında konuştuklarımız farklı değildir. Gösterdiğimiz adaylar hiçbir zaman ihale takibi, çıkar ilişkisi içinde olmamıştır. Bu dinlemedeki kasıt her ne düşünce taşımış olursa olsun bizim meydanlarda söylediğimiz ile bire bir konuşmalarımız, faaliyetlerimiz ve devamında projelerimiz milletimize hizmeti amaçlar. Çıkar çarkları, entrika çevirmek gibi gündemimiz hiç olmamıştır. Bu durum, birilerinin hesaplarında Saadet Partisinin çalışmaları, projeleri ve vatandaşımızın gösterdiği teveccüh onlar için engel teşkil etmiş de olabilir. Biz bildiğimiz hak yolda çalışmaya ve güzel şehrimiz Maltepe’yi yaşanabilir şehir yapma adına çalışmalarımıza ara vermeden hızla devam edeceğiz. Kanunsuz olan bu olayın aydınlığa kavuşturulması, sorumlularının tespit edilip adalete teslim edilmesini yetkililerden bekliyoruz” dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir