• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2308.082
  • ...
CHP`li Güler`den partisine `ses kayıtları` tepkisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, parti yönetiminin, kim tarafından hazırlandığı belli olmayan ve Başbakanlık tarafından da yalanlanan ses kayıtlarının partisi tarafından ciddiye alınmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Güler, "Bize, nerden geldiği belli olmayan sözde belgelere, kasetlere itibar ettikçe korkaklık kazanacak. Çözüm, `görünmezler`e geçit vermemekte." dedi. Güler`in bu mesajı yüzlerce kişi tarafından paylaşılırken bazı takipçileri tarafından ise eleştirildi.

Bu aykırı çıkışı bazı takipçileri tarafından takdirle karşılanan Güler, tepkisini şöyle sürdürdü: "Sahtekarlığa prim veren davalarda yüzlerce aydın hapislerde çürütüldü. Türkiye yıllardır kasetlerle yönetiliyor.Hepimiz `yeter` demeliyiz.

Milletvekili Güler, bir takipçisinin, "Kaset savaşları için cemaati alkışlamıyoruz ama merak ettim neden hiç içerikten (kasetlerdeki) bahsetmiyorsunuz?" şeklindeki bir soru sorması üzerine ise, kasetlere itibar etmenin, karanlıktaki korkaklara itibar etmenin, onlara güç katacağından dolayı bahsetmediğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam yayınlanan ve Başbakanlık tarafından yapılan resmi açıklamayla sahte olduğu belirtilen ses kayıtlarını bugünkü parti grup toplantısında kurduğu bir ekranla partililere duyurmuştu. Kılıçdaroğlu`nun açıklaması Bugün TV ile Halk TV hariç hiçbir televizyon kanalı tarafından yayınlanmamıştı. 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir