• DOLAR 32.523
  • EURO 34.618
  • ALTIN 2494.189
  • ...
Mardin`de seçim koordinasyon toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere oldukça iddialı hazırlanan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Mardin Seçim Koordinasyon Toplantısı’nı gerçekleştirdi. 

HÜDA PAR Mardin İl Teşkilatı Binası’nda yapılan toplantıya Mardin ve bağlı ilçelerin teşkilat başkanları ve belediye başkan adayları katıldı. 

Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda seçim çalışmaları ve partilerine yönelik saldırılar masaya yatırıldı. HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Molla Mahmut Kılınç’ın da hazır bulunduğu toplantı saat: 15.00’te başladı. 

Partilerine, üye ve gönüllülerine yönelik yapılan saldırılara rağmen azimle, sabırla çalışmalarına devam edeceklerinin mesajının verildiği toplantıda; ev ev, dükkân dükkân, sokak sokak, köy köy, belde belde gezeceklerinin altı çizildi. 

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda ayrıca, Diyarbakır İl Seçim Kurulu’nun HÜDA PAR Bağlar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut ve HÜDA PAR Sur Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar ile 29 belediye meclisi ve encümen adayının itirazlarının kabul edildiği hatırlatıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir