• DOLAR 32.515
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2433.38
  • ...
Bingöl`de büfe eylemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Belediyesi`ne bağlı zabıta ekipleri, Genç Caddesi Ziraat Bankası önünde Ahmet S. tarafından kurulan büfeyi, yasal olmadığı gerekçesiyle kaldırmak isteyince arbede çıktı.

Saat 10.00 sıralarında büfenin bulunduğu alana gelen zabıta ekipleri, büfeyi yasal olmadığı gerekçesiyle kaldırmak isteyenci büfe sahibinin direnişiyle karşılaştı. 

Elinde bir bidon benzinle büfenin üzerine çıkan Ahmet S. `kendimi ateşe veririm ` tehdidiyle kimseyi büfeye yaklaştırmadı. Büfenin içerisinde bulunan 2 kişi de elinde balta ve tüple Ahmet S’nin eylemine destek verdi. 

Zabıta ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemleri aldıktan sonra Ahmet S.`yi ikna etmeye çalıştı. 

Polisin girişimleriyle ikna edilmeye çalışılan Ahmet S. “Diğer büfeler kaldırılmadan büfelerimizi kaldırtmayacağız. Daha sonra polis tarafından karakola götürüldü. Bu arada büfe içerisinde eylemi devam ettiren 2 kişide çevrede bulunan vatandaşlar ve zabıta ekipleri tarafından ikna edilerek eylem sonlandırıldı. (Nihat Kanat-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir