• DOLAR 32.55
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2434.413
  • ...
Kavgayı ayırmaya çalışırken canından oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin merkez Yenişehir ilçesinde oğlunun ev sahibi ile komşusu arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan Hasan Kazmacı, tabancayla öldürülürken eşi Müzeyyen Kazmacı (54) ise çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre; Mersin merkez Yenişehir İlçesi Barboros Mahallesi 2181 Sokak’ta ikamet eden Uğur Ö. Bahçesinin bir kısmının komşusu Serkan Ö. tarafından kullandığını iddia etmesinin ardından iki komşu arasında kavga çıktı. Daha sonra komşuların ara girmesi ile kavga büyümeden önlendi. 

Bu sabah çıkan kavgada ise Uğur Ö. ve yakınları kavgayı ayırmayı çalışan Burak Kazmacı’yı darp etti. Yaşanan olay üzerine kavga ve sebebini öğrenmek isteyen baba Hasan Kazmacı ve anne Müzeyyen Kazmacı, oğlu Burak Kazmacı’nın evine geldi.
Hasan Kazmacı ve eşi Müzeyyen Kazmacı, komşular arasında tekrar çıkan kavgayı ayırmak için dışarı çıktı. Hasan Kazmacı ve eşi Müzeyyen Kazmacı’nın kavgayı ayırmasına kızan Uğur Ö. elinde bulunan tabanca ile ateş etti. Yaşananlardan ağır yaralanan Hasan Kazmacı kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi`nde ki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşi Müzeyyen Kazmacı ise yakınları tarafından Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Uğur Ö. ise polisi arayarak cinayet işlediği itiraf ederek elindeki suç aleti ile teslim oldu. Uğur Ö.`nün bir süre önce uzman çavuşluktan ayrıldığı öğrenildi. (Osman Öksüz-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir