• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Kapıya atılan çarpılar fitne kokuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR  - Önceki akşam kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gece geç saatlerde kendisi, annesinin ve kendileri dışında iki kişinin daha dairesine kırmızı sprey boya ile çarpı işareti atıldığını söyleyen şahıs, “yaşanan olaydan hemen sonra olay yerine DİHA’nın muhabirleri ile polis bizim kapıya beraber geldiler. Nereden haber aldıklarını bilmiyorum. Ancak gazeteci ve polislerin benzeşen konuşmalarından huzursuz oldum. Gerek gazeteciler, gerekse de polisler Hüda Par’ı ima ederek bu olayın failleri olarak onları göstermeye çalıştı. Şahsen ben onları da tanıyorum. Ama açıkça söyleyeyim, ben buna inanmıyorum” dedi. 

“Demek ki birileri bu tavırlarıyla bir yerlere varmak istiyor”
Binanın önünün iki taraftan net bir şekilde kameradan görüntülenebileceğini söyleyen şahıs, “Polisin bu olayı çözmesi için şu veya bu yaptı diyerek tahminde bulunmasına gerek yok. Kamera kayıtları ortadadır. Alır kayıtları ve binaya kimin girip çıktığını pekâlâ bulabilir. Şahsen benim içim rahat. Kimseyle bir alıp veremediğim de yok. Bana kalsa, ben çocuklar yaptı der ve geçerim. Ama demek ki birileri bu tavırlarıyla bir yerlere varmak istiyor.” dedi. 

Olayın, PKK/BDP medyasında evlerine çarpı atılan kişilerin Liceli olması ile ilintilendirilerek verilmesi ise yapılan bu eylemin altında kirli bir oyunun olduğu izlenimlerini verdi. (Fikret Özkan – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir