• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kaddafi Ağır Yaralı, Tedavi Görüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tunus ve Mısır`daki gelişmelerden etkilenerek 6 ay önce Libya`da başlayan isyan sonuca ulaştı. Ülkeyi 42 yıldır demir yumrukla yöneten Kaddafi için bir devir kapandı. Muhaliflerin, Muammer Kaddafi`nin sığındığı Bab El Aziziye ve Tacura dışındaki bütün Trablus`a hakim olduklarını ilan etti. Kaddafi`nin evinin bulunduğu Bab El Aziziye`de çatışmaların yaşandığı belirtiliyor.

Libyalı bazı kaynaklar, kuşatma altındaki Muammer Kaddafi`nin bir saldırıda ağır yaralandığını ve Tacura bölgesindeki bir hastanede tedavi gördüğünü açıkladı. Muhalif gruplar ise, Kaddafi`yi canlı yakalamak için bu bölgelerde ağır çatışmalara girmiyor.

Seyful İslam kadın kıyafetleriyle yakalandı

Bu arada, Libyalı muhalifler, Kaddafi`nin büyük oğlu Seyful İslam dün gece kadın kıyafetleri içinde yakaladıklarını kaydetti. Kaddafi`nin oğlu Seyful İslam`ı yakalayan muhalifler, Seyful İslam`ın kadın kıyafetleri ile kaçmaya çalışırken farkedildiğini belirtti. Muhalifler, şimdiye dek Kaddafi`nin 3 oğlunu tutukladıklarını açıkladı.

Kaddafi`nin büyük oğlu Muhammet`in muhaliflere teslim olduğu, diğer iki oğlunun da muhaliflerce yakalandığı haber veriliyor. Lahey`de bulunan Uluslararası Ceza Mahkemesi`nin bir sözcüsü Kaddafi`nin oğullarından Seyfülislam`ın yakalandığını doğruladı.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir