• DOLAR 32.574
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2436.041
  • ...
Avrupa ile Aynı Anda İpad 2 Türkiye`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Teknolojideki en son yenilikleri ilk olarak Türkiye`ye getirmeyi alışkanlık haline getiren GOLD Teknoloji Marketleri, iPhone 4, iPad, MacBook Air, iMac, Yeni MacBook Pro`dan sonra aylardır merakla beklenen iPad2`yi de Avrupa ile aynı anda satışa sunarak geleneği devam ettirmeyi başardı.

Daha ince, daha hafif ve daha güçlü olarak çıkış yapan iPad2, 8,8mm inceliğiyle daha önceki seriye göre yüzde 33 daha ince ve 590 gr ağırlığıyla yüzde 15 daha hafif. Tek A5 çipte yer alan çift güçlü çekirdekleriyle aynı anda iki kat iş performansı sunan iPad2`nin bu avantajı, internette sörf yaparken, film izlerken, FaceTime görüntülü arama yaparken, oyun oynarken ve uygulamalar arasında dolaşırken fark edilebilecek.

Hız sınırlarına meydan okuyan bu grafik hızıyla iPad2, artan performansına rağmen ortalama 10 saatlik pil ömrüyle elektriğin varlığını unutturuyor. Bunun yanında güç açısından tasarruf sağlayan A5 çip ve iOS4, pil ömrünü daha verimli kullanmayı sağlıyor. iPad2`de biri önde, biri arkada olmak üzere iki kamera bulunuyor. Öndeki kamera saniyede 30 kareye kadar frame ve sesli video kaydı yaparken arka kamera HD 720p kalitesinde saniyede 30 kare video kaydı ve 5x dijital zoom yapmanızı sağlıyor.

Siyah ve beyaz renk alternatifleriyle tüketicisiyle buluşan iPad2`ler fotoğraf makinesinden cep telefonuna, notebook`tan LCD televizyona, masaüstü PC`den OEM ürünlerine, MP3 çalardan oyun CD`lerine geniş bir ürün yelpazesini müşterilerine sunan Gold

Bu haberler de ilginizi çekebilir