• DOLAR 32.593
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2499.91
  • ...
Van`da elektrik kesintileri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Vangölü EDAŞ’tan yapılan açıklamada, Çatak ve Başkale ilçe merkezi ve köylerinde Cumartesi ve Pazar günü farklı saatlerde programlı olarak elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi. 

Van EDAŞ İl Müdürlüğüne bağlı Çatak işletme sorumluluk alanı içerisinde yer alan Engil TM den Çatak çıkışı indirici merkezinde topraklamaların ölçümü ve kontrolü bara/ayırıcı/kesici/mesnet izolatörlerin bağlantıların kontrolü ve bakımı, termal kamera ile tespiti yapılan teçhizatların bakımları şeklinde uzun süreli kesintileri önleyici ve teçhizatın güvenliği artırıcı bakımı şeklinde çalışmalar yapılacağı belirtilerek, “Çatak İlçe merkez ve bağlı köylerinde,  22.02.2014 tarihinde 09.00 ile 15.00 saatleri arasında programlı elektrik kesintisi yapılacaktır.” denildi.

Ayrıca, Başkale  işletme sorumluluk alanı içerisinde yer alan  Fider 1 indirici merkezinde yapılacak olan kontrol ve bakım çalışmaları doğrultusunda; Başkale ilçe merkezi, Tepebaşı mah. Yeni mah. Hafıziye mahallesinde 23 Mart’ta  09.00 ile 15.00 arasında programlı elektrik kesintisi yapılacağı ifade edildi. (Cihad Coşar – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir