• DOLAR 32.55
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2425.916
  • ...
Tarsus`ta 132 öğretmene tablet dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Ülke genelinde 100 bin tabletin dağıtıldığı Fırsatları Arttırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi Projesi (FATİH) kapsamında Tarsus`ta iki okulda görev yapan toplam 132 öğretmene tablet bilgisayar verildi. 

Cengiz Topel Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen tablet dağıtım törenine Kaymakam Hasan Göç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. 

Eğitim gelişen ve değişen teknoloji ile daha nicelik ve nitelik kazandığını ifade eden Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, "Cengiz Topel Anadolu Lisesi`nde görev yapan 77 öğretmene ve Mustafa Kemal Anadolu Lisesi`nde görevli 55 öğretmene son model tablet bilgisayar dağıttık. Eğitimde FATİH Projesi, eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak ve okullarımızdaki teknolojiyi iyileştirmek amacıyla Bilişim Teknolojileri araçlarının öğrenme-öğretme sürecinde daha fazla duyu organına hitap edilecek.” diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından Cengiz Topel Anadolu Lisesinde görev yapan öğretmenlere tablet bilgisayarları protokole mensup kişiler tarafından verildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir