• DOLAR 32.56
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2437.08
  • ...
`Kimse Operasyonlar Dursun Demesin`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - AK Parti İstanbul İl Başkanlığı`nca düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başbakan Erdoğan konuşmasında, terörle mücadele konusunda tarihin tekerrür etmesine izin verilmeyeceğine vurgu yaparak, hiç bir vatandaşın şiddet ve terör tarafından rehin alınmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

 

Başbakan Erdoğan konuşmasında şunları söyledi: "Bu manevi iklimde yaşananlar şüphesiz ki yüreklerimizi yaktı, kalplerimizi sızlattı, hemen söyleyeyim bu devran böyle gitmeyecek, bütün provakasyonlara, demokrasiye kurulan bütün pusu ve tuzaklara rağmen biz kardeşlik ruhumuzdan, adaletten ve hakkaniyetten, demokrasi ve hukuktan geri adım atmadan, bu acılara son verme mücadelemizi sürdüreceğiz. Yapılması gereken neyse onu yapacağız. Kimse bize şunu söylemesin, devlet operasyonları durdursun, hayır, devlet bu milletin huzuru için operasyonsa operasyonu görevi ile mükelleftir, bunu yapmak en doğal hakkıdır, milletimizin, hükümeti terörle, şiddetle, cinayetle, cinayet tasarımcıları ile mücadelede asla geri adım atmayacak ama aynı zamanda terörle mücadele yöntemlerinde tarihin tekerrür etmesine de asla izin vermeyecektir.

Bu mübarek vakitte, bu Halil İbrahim sofrasında, bir kez daha açıklıyorum evet "Biz kardeşiz" ve yarın birbirimizi bugünden daha çok seveceğiz, ben Kürt kardeşlerimi PKK`lılarla mukayese edilemeyecek derecede daha fazla seviyorum."

İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir