• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
Her mahalleye 3 katlı taziye evi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök, sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi. HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök, Batman Belediyesini kazandıkları takdirde her mahalleye bahçeli, bir katı mescit, diğer 2 katı bayan ve erkeklerin ayrı olacağı toplam 3 katlı taziye evi yapacaklarını açıkladı. 

Düşündükleri hayırlı sosyal projelerinden bir tanesinin de her mahalleye 3 katlı taziye evi olduğunu ifade eden Gök, “Şuanda var olan taziye evlerinin tadilatını yapmayı düşünüyoruz. Ayrıca taziye evi olmayan mahallelerimize de yeni taziye evi yapmayı planlıyoruz. Bu taziye evlerimiz, bizim düşündüğümüz 3 katlı, bahçeli olacak. Bu taziye evinin bir katını mescit olarak, diğer 2 katı da giriş çıkışları ayrı olacak şekilde bir katı erkeklere diğer katı bayanlara ait olacak şekilde düşünüyoruz.” dedi. 

Taziye evi için düşündükleri aşevi projesini uyguladıkları takdirde aşevinden müracaat halinde taziye evlerine günde en az bir öğün sıcak yemek servisi yapacaklarını ifade eden Gök, bu şekilde de sünnetin ihyasının belediyenin eliyle olacağını vurguladı. 

Gök, son olarak belediyeyi kazandıkları takdirde bu hayırlı projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir