• DOLAR 32.533
  • EURO 34.87
  • ALTIN 2429.155
  • ...
Müldür ailesi yardım bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK- Şırnak’ın Silopi ilçesi Karşıyaka Mahallesinde oturan ve  karı kocanın  kalp ve şeker hastası olduğu 9 kişilik Yunus Müldür’ün  ailesi kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Anne ve babası kalp ve şeker hastası olan ailenin en büyük kızı, doğuştan ayağından özürlü olan Leyla Müldür, eve bakabilmek için devlet yetkililerden, çalışabileceği iş talebinde bulunarak, “Devletten bir yardım istiyorum. Çalışabileceğim bir iş bulsunlar. 4-5 ayda bir Kaymakamlıktan yardım alıyoruz. Bazen de komşularımız yardım yapıyor. Babam kalp ameliyatı geçirdi. Gözleri iyi görmüyor. Bir de şeker ve tansiyonu var. 9 kişilik bir aileyiz. Yardım bekliyoruz.” dedi.

Evinde hasta olarak yatan 58 yaşındaki baba Yunus Müldür, “Kalp ameliyatı oldum. Çok rahatsızım. 3 sefer de gözümden ameliyat oldum. Şeker hastalığımdan dolayı  ilaç almak zorunda kalıyorum. Ayrıca tansiyonum var. 58 yaşına girdim. Aynı şekilde benim eşim de kalp ameliyatı oldu. Onun da şekeri var. Kızım Leyla, 34 yaşında ve doğuştan engellidir. Evlendiremedik. Ben ölürsem onlara kim bakacak. 7 çocuğum var. Devletten bir yardım bekliyoruz.” dedi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir