• DOLAR 32.502
  • EURO 34.587
  • ALTIN 2476.043
  • ...
`Halka hizmet için hazırız`-FOTO
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - HÜDA PAR Gürpınar Belediye Başkan adayı Levent Dalgın, İlçe Başkanı Erkan Demir ve partililerden oluşan bir heyet, Gürpınar merkez ve köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Halkın sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Levent Dalgın, projelerini anlattı. 

Seçim çalışmaları kapsamında; Gürpınar merkez, Karakoç ve Üçgen köyü ve mezralarını ikinci defa ziyaret eden Dalgın, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Halkın HÜDA PAR’ı birinci ağızdan dinledikçe daha çok benimsediğini ve sahip çıktığın belirten Dalgın, "Bütün evlere birebir ziyaretlerimiz oluyor, bizler bu halka yük olmaya değil sırtındaki yükü almaya geliyoruz ve bu yönüyle mevcut siyasilerden farklıyız. Halk oy verdiği kişiyi kendisine efendi olsun diye değil, hizmet etsin diye seçmekte ve desteklemektedir. Bu kapsamda zor şartlara rağmen halkımızın kapısını çalıyor ve onlara hizmet için hazır olduğumuzu belirtiyoruz, halkımız bunu görmekte ve teveccühle karşılamaktadır." şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Gürpınar`da ve köylerde hizmetin yeterli olmadığını dile getiren Dalgın, "Gürpınar`da kalıcı konut eksikliği, birçok köylerimizde içme suyu ve kanalizasyon sıkıntısı var, Güzelsu’da altyapı olmadığı için lavabo ve kanalizasyon suları sokaklara ve dereye akmakta, bu da hem sağlık ve hem de çevre açısından ciddi sorunlara yol açmaktadır. Bu ve benzeri birçok sorunu çözmeye aday olarak halkımıza inşallah hak ettikleri hizmeti sunmaya çalışacağız." dedi. 

Ziyaretlerinde HÜDA PAR’ın Belediyecilik anlayışından bahseden Dalgın, "Bir belediyede adam kayırmanın, rüşvetin ve hırsızlığın olmadığını düşünelim, böyle bir belediyede kaynaklar doğru yönetildiğinde elbette ki gerekli hizmetler sunulacaktır. Halkımız bizi tanımakta ve bize güvenmektedir. Parti olarak yeni olabiliriz ama yıllardır STK`lar bünyesinde halkımızla iç içeyiz, Hamd olsun halkımızın güvenini de kazanmışız. Bu güven ve istikrarla yerel yönetimlerde halkımıza hak ettikleri hizmeti sunacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.   (Cihad Coşar - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir