• DOLAR 32.391
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.742
  • ...
HÜDA PAR: Halkımızı rüşvetten ve rüşvetçilerden kurtaracağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, İlçe Başkanı Ekrem Zerey, HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, Midyat Belediye Başkan Adayı Selahaddin Yeniay ve Savur Belediye Başkan Adayı Kemal Kaya Midyat’a bağlı belde ve köylerdeki esnaf ve kanaat önderlerini ziyaret etti. 

Midyat’ a bağlı Acırlı, Çavuşlu, Söğütlü, Şenköy beldeleri ve Erişti köyünde bulunan esnaf ve kanaat önderlerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan HÜDA PAR adayları, esnafın dertlerini dinledi.

Erişti köyünde yıllardır yüzlerce öğrenciye İslami dersler veren bölgenin tanınmış kanaat önderlerinden Molla Mehmet Işık, HÜDA PAR’ın ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek `Allah muvaffak etsin` dileklerinde bulunarak, `her zaman kapımız size açıktık` dedi.

Ziyaretlerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç’a esnaf, ilgisi yoğun oldu. Ziyaret ettiği esnafla ayaküstü samimi sohbette bulunan Kılınç, alış verişyapan vatandaşların da hatırını sordu. Belde ve köy esnafı da başkan adayının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Başkan Adayı Kılınç da, “Esnafın teveccühüne mazhar olduk. Tanıtım amacıyla yaptığımız ziyarette, belde ve köylerde sıcak bir ilgiyle karşılandık. Bu yakın ilgi ve alakalarından dolayı partimiz adına çok teşekkür ederiz.” dedi. 

“En büyük mücadelemiz ahlaki çöküntü ile olacak”
Hür Dava Partisi olarak Midyat’a, Mardin’e güzel projelerle hizmet etmeye talip olduklarını ifade eden Kılınç, "Allah kısmet ederse ve seçilirsek ilk icraatımız 31 Mart sabahı belediyelerin kapısına ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ tabelası asacağız. Hepinizde o tabelaları göreceksiniz ve halkımızı rüşvetten ve rüşvetçilerden kurtaracağız. Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. Belediyelerin malı ümmetin malıdır ve ümmetin malını da hizmet için kullanacağız. Biz Allah’tan korkan insanlarız. Partimiz İslam’ı referans almıştır. Allah’ın hakkını gözetenler, kul hakkını da gözeteceklerdir. Biz göreve geldiğimizde sadece maddi sorunlarla ilgilenmeyeceğiz. Gençliğimizin içine düştüğü ahlaki çöküntüden de onları kurtarmak için manevi alanlarda da çalışmalar yapacağız. Çünkü geldiğimiz gelenek, içinden geldiğimiz sivil toplum kuruluşları, âlimlerimiz, şeyhlerimiz, bizi bu terbiye ile yetiştirdi. Herkesten dua ve destek bekliyoruz. Biz bugün ne diyorsak yarın da söylemimiz odur. İnşallah bunu herkes görecek.” diye konuştu. 

Midyat Belediye Başkan adayı Selahattin Yeniay ise, yaptıkları esnaf ziyaretlerinde kendilerine gösterilen büyük teveccühten dolayı belde ve köy esnafına ve halkına teşekkür etti.  (M.Sait Başaran, Adnan Oğuz - İLKHA) 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir