• DOLAR 32.584
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2526.988
  • ...

VAN - VESOB yönetimi ile özel bir banka arasında, varılan anlaşma ile esnafa destek olmak amacıyla uygun kredi kullanımında ve bankacılık hizmetlerinde kolaylık sağlayan bir protokol imzalandı.

 

VESOB’da düzenlenen protokol imza töreninde konuşan VESOB Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Alpaslan, her zaman esnafın yanında olduklarını ve esnafın yararına olan her çalışmaya imza attıklarını söyledi.

 

Son günlerde yaşanan gelişmelerin ekonomiyi ve dolayısıyla esnafı olumsuz etkilediğini vurgulayan Alpaslan, “Kendi imkânları ile ayakta durmaya çalışan esnafımızın bu zor günleri atlatması için yanında olmak bizim görevimiz. Bu amaçla yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Birlikte yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda esnafımıza destek olabilecek bir paket üzerinde anlaştık ve bugün bunun protokolünü imzalıyoruz.

 

Protokole göre, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne üye esnaflarımıza ‘Esnafa Destek Kredisi’ adı altında 12 aydan 36 aya kadar vade imkânı sağlıyor. Maksimim 99 bin TL olan krediyi esnafımız kendisine uygun olan vade seçeneğiyle uygun faiz oranı ile alabilecek."  diye konuştu.    (Murat Dalgın - İLKHA)