• DOLAR 32.59
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2489.05
  • ...
Başbakan Erdoğan`dan 7 Şubat itirafı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir grup milletvekili ile dün sabah kahvaltıda bir araya geldi. Erdoğan, bir milletvekilinin, "Paralel yapı ile ilgili gönlünüzdeki kırılma ne zaman başladı?" sorusu üzerine "7 Şubat`taki MİT krizinde içimde şüpheler başladı" dedi.


RESMEN HANÇERLENMİŞİZ
MİT krizi sonrası cemaatin ileri gelenlerini çağırıp, "Siz mi yaptınız" diye sorduklarını belirten Erdoğan, "Onlar da `Bizden nasıl şüphe edersiniz?` dediler. Ama sonrasında gördük ki, bu olayı onlar tezgahlamışlar. Meğer büyük bir takiyye içindelermiş. Mümin, mümine bunu yapar mı? Resmen hançerlenmişiz." dedi.

Erdoğan, kriz başladığında MİT Müsteşarı Hakan Fidan`a, "İfadeye gitme. Gelirlerse da içeri alma" şeklinde bizzat talimat verdiğini söyledi. Paralel yapının, seçim öncesi AK Parti aleyhine propaganda yaptığını da belirten Erdoğan, "Ama merak etmeyin biz çok iyi durumdayız. Millet bizimle beraber" dedi. Erdoğan, korku imparatorluğunun yıkıldığını ve yağmur gibi bilgi ve belge yağdığını belirterek, "Adam KPSS`ye girmiş, karısı ile beraber aynı cevapları vermiş" dedi.

YEDEK MİLLETVEKİLLİĞİ SÜRPRİZİ
Başbakan Tayyip Erdoğan, milletvekillerinin devamsızlığı nedeniyle Meclis çalışmalarının aksamasına ilişkin şikâyetler üzerine ilginç bir çıkış yaptı ve "yedek milletvekilliği" uygulamasına geçilmesi gerektiğini bildirdi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir