• DOLAR 32.377
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.628
  • ...
Seydişehir DSM ile Kaymakamlıktan işbirliği protokolü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce kamu hizmeti cezası veya gözetim altında 5275 sayılı Kanun gereğince kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalışma yükümlülüğü kapsamında çalışılacak işin nitelikleri, çalışma sürelerinin belirlenmesi, karşılıklı taraf kurumlarının görev ve sorumluluklarının belirlenmesi yönünde Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ile Seydişehir Kaymakamlığı arasında ikili işbirliği protokolü imzalandı.

 

Kaymakamlıkta imzalanan işbirliği protokolünü kaymakamlık adına Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, başsavcılık adına Seydişehir Cumhuriyet Savcısı Umut Bülent Gökçekuyu imzaladı.

 

Seydişehir Savcısı Umut Bülent Gökçekuyu, denetimli serbestlik sistemi ve ilçedeki denetimli serbestlik faaliyetleri, sosyal-kültürel, eğitim ve iyileştirme faaliyetlerinin, ceza ve tedbirlerin, verilen yükümlülüklerin toplum içinde yerine getirilmesinin önemi tekrar suç işlemelerin azalması yönünde önemli bir sistem olduğunu ifade etti.

 

Kaymakam Tuncay Sonel ise denetimli serbestlik sisteminin Türkiye'de önemli bir yere geldiğini ve denetimli serbestlik hizmetlerinin yerine getirilmesine ve hükümlülerin iyileştirilmesi sürecinde her türlü desteği sağlayacaklarını, kamu hizmeti cezalarında ise kamu kurumlarının da faydalanacağını söyledi. (Emrullah Araz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir