• DOLAR 32.37
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.441
  • ...
HÜDA-PAR`lılar muhtaç aileye yardım etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Hür Dava  Partisi (HÜDA-PAR) üye ve gönüllüleri seçim çalışmaları kapsamında gittikleri Gömmetaş (Sırim)  köyünde evleri gezdikleri sırada karşılaştıkları  yardıma muhtaç aileyi bu gün ikinci kez ziyaret ettiler.

Kendisine kanser teşhisi konulmuş yaşlı anne ve yaşlılıktan iş yapamaz duruma gelen baba ile bir kız çocuğunun yaşadığı evde bir süre oturup sıkıntıları dinleyen HÜDA PAR gönüllüleri, daha önceki ziyaretlerinde tespit ettikleri ihtiyaçları aileye teslim etti.

“Verdiğimiz sözümüzü yerine getirmek için buradayız“

Aileye beraberinde getirdikleri beyaz eşya ve gıda paketlerini teslim  eden  parti üyelerinden Yasin Doğan İLKHA’ya yaptığı açıklamada ``Seçim çalışmaları kapsamında Gömmetaş(sırin) köyünü ziyaret ettik.Ziyaret esnasında mağdur aile ile karşılaştık,bizi evlerine davet ettiler evlerine girdiğimiz de evde hiç birşey yoktu ev resmen harabe olmuştu.Biz de aileye çamaşır makinesi ve gıda sözü vermiştik. Verdiğimiz sözümüzü yerine getirmek için buradayız. Sizin de gördüğünüz gibi birkaç gün sonra çamaşır makinelerini ve gıda paketlerini teslim ettik.``dedi.

Kimse bize yardımda bulunmuyor

HÜDA-PAR`lılara sıkıntılarını anlatan yaşlı adam ise ``Benim hanımıma kanser teşhisi konmuş çok hastadır. Ben de gördüğünüz gibi yaşlıyım elimden hiçbir iş gelmiyor. Bize bakan da kimse yoktur. 20 yaşında bekar bir kızım var. O bize evde yardımcı oluyor. Çocuklarım şehir merkezinde hamallık yapıyorlar. Onların da maddi durumu iyi değildir. Gördüğünüz gibi evimiz harabe olmuş, zar zor yaşıyoruz. Burada yetkililer köyümüze geliyorlardı. Yardım sözünde bulunup bir daha köyümüze uğramıyorlardı. Kimse bize yardımda bulunmuyor. Köy muhtarının kendisi de bize yardımcı olmuyor. Allah bu şahıslardan razı olsun. Bize söz vermiştiler ve verdikleri sözü de tuttular. Onlara minnettarız.``dedi

Parti yetkililer ziyaret sonrası köyden ayrıldılar. 

(Ali Gültekin -İLKHA)

 

             

Bu haberler de ilginizi çekebilir