• DOLAR 32.318
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2300.388
  • ...
İnsanlık Ölmüş Dedirten Görüntü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL Şişli`de yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarpan kadın sürücü yaşlı adam yol kenarında kıvranırken telefonuyla meşgul oldu. Yaralı adam yerde can çekişirken cep telefonu ile meşgul olan sürücü, görüntü çeken gazetecileri de `rüşvet` almakla suçladı.

Kaza, öğle saatlerinde Şişli Elmadağ Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Ali Dayar isimli yaşlı adam cadde üzerinde yolun karşısına geçmek istedi. Bu arada 34 DE 9507 plakalı otomobili ile yolda seyreden avukat Ayşegül Ç., otobüsün arasından çıkan Dayar`a çarptı. Çarpma sonucu Dayar yol kenarındaki demir korkuluklara fırlarken, otomobilin de ön kısmı hasar gördü.

YAŞLI ADAM KIVRANIRKEN O TELEFONUYLA MEŞGUL OLDU

Sürücü kadın, hemen otomobilinden inerek polise ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralı adama ilk müdahaleyi yerde yaptı. Kafasından, kalçasından ve belinden yaralanan yaşlı adam acı içinde yerde kıvranırken, kadın sürücü yanında bulunan cep telefonu ile meşgul oldu. Bu arada yerde uzun süre ambulans bekleyen Ali Dayar, gelen sağlık ekiplerince sedyeye konularak ambulansa taşındı. Yaralı adam daha sonra ambulans ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne götürüldü. Otomobilin çarptığı adamın belinde, kalçasında ve kafasında kırıklar oluştuğu, ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

"POLİSTEN RÜŞVET ALDIN"

Kaza sonrasında olay yerine giden gazetecinin kaza ile ilgili elde ettiği bilgi notlarını "rüşvet" olarak algılayan kadın sürücü, muhabire, "Şu an o polisten rüşvet aldın. Ne aldın? Ali Dayar`ı aldın. Tamam" diyerek suçlamalarda bulundu. Kadın sürücü, kaza ile ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

İfade için Harbiye Polis Merkezi`ne götürülen kadın sürücü, daha sonra emniyetten ayrıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir