• DOLAR 32.523
  • EURO 34.876
  • ALTIN 2430.873
  • ...
Esenler`de her mahalleye otopark sözü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL -  Esenler ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, her mahalleye bir otopark yapacaklarını söyledi. 

Esenler ilçesinin gelişimi ve değişimi için sorunların görüşülüp çözüm önerilerinin tartışılması amacıyla düzenlenen toplantıya; Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, Esenler Belediyesi Fen İşleri Müdürü Nihat Karataş ve mahalle muhtarları katıldı. 

İlçede yapılan sosyal, kentsel ve fiziksel çalışmalardan kısaca bahseden Başkan Göksu, “Esenler’de mahalle mahalle projeler hazırlayacağız. Bu süreçte de siz muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın isteklerini göz önünde bulunduracağız” dedi.  

Belediye olarak cadde düzenlemeleri ve otopark yatırımları gibi konulardaki çalışmalarından da söz eden Göksu, “Esenler’e prestij caddeler yapacağız. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa trafiği yer altına almak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve Allah nasip ederse Esenler’de her mahalleye bir otopark yapacağız” diye konuştu. 

Toplantı, Göksu’nun gerçekleşmesi planlanan cadde düzenlemelerini barkovizyon eşliğinde mahalle mahalle ele aldıktan sonra muhtarların görüş ve çözüm önerilerini sunmalarıyla sona erdi. (Muhammed Durmaz/ İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir