• DOLAR 32.559
  • EURO 34.875
  • ALTIN 2431.792
  • ...
Bitlis`te `Şehit ve Şehadet` programı düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Bitlis Sosyal Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, (BEST-DER) İslam şehitlerini anma programı düzenleyecek. 

23 Şubat Pazar günü 18.30’da Bitlis Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda gerçekleşecek etkinliğe Araştırmacı Yazar Özkan Yaman konuşmacı olarak katılacak. 

Düzenlenecek şehadet etkinliği hakkında bilgi veren BEST-DER Başkanı Bülent Kıyağan, “23 Şubat Pazar günü yatsı namazından sonra başlayacak olan programımıza Araştırmacı Yazar Özkan Yaman konuşmacı olarak katılacak. Ayrıca Özlem Ajans sanatçılarından Özcan Atsat da şehadetle ilgili birbirinden güzel ilahi marşlar seslendirecek. İslam uğruna canlarını veren şehitlerimizin hayatlarının anlatıldığı sinevizyon gösterimi olacak. Etkinliğimiz tüm halkımız davetli olup bayanlar için ayrı yer tahsis edilmiştir” dedi. 

Etkinlik için duyuru ve tanıtım çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Kıyağan, “Geçen yıl düzenlediğimiz şehitler gecesi etkinliğimiz, çok beğenilmişti. Bu sene ki etkinliğimiz dört gözle beklendiğinden yoğun bir katılımın olacağına inanıyorum” dedi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir