• DOLAR 32.381
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2325.29
  • ...
`HÜDA PAR`ın tüm adayları yerlidir`FOTO
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hüseyin Yılmaz, Silvan Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Ortaç, İlçe Başkanı Sıtkı Batı ve bir grup partili ile birlikte Silvan esnafını ziyaret etti. HÜDA PAR heyeti Silvanlı esnafını büyük ilgi ile karşıladı. 

Ziyaretler sırasında konuşan Yılmaz, “Tüm adaylarımız yerlidir. O şehrin adaylarıdır. Kendi şehrine, kendi köyüne, kendi beldesine hizmet edecektir. Bu noktada hizmet noktasında adaylar noktasında hür dava partisinin misyonu ortadadır. Adayların profili ortadadır. Tüm adayları elhamdülillah dindardır, İslam’a ve inancına sıkı bağlıdır.” dedi. 

Tüm adaylarının dürüst  ve şahsiyetli olduğunu ifade eden Yılmaz, “Kendi halkının içinden çıkanlardır ve halkının sıkıntılarıyla alakalı olanlardır. Hür Dava Partisi’ni bütün adaylar adildir. İnşallah adaletle hükmedeceklerdir. 

Halka hizmet etmek için bu yola koyulduklarını belirten Yılmaz; “Bizler Allah’ın İzniyle belediyelerin kapılarına Resulullah’ın ‘Rüşvet alan da veren de melundur.’ Hadisi Şerifini tekrar asacağız.” İfadelerini kullandı. 

Yaptıkları ziyaretlerle ilgili Silvan’da memnuniyet verici gelişmeler olduğunu belirten Yılmaz, “Hür Dava Partisi olarak Silvan ilçe merkezinde ziyaretlerimizi yapıyoruz. Esnafın teveccühüne mazhar olduk.

HÜDA PAR Silvan Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Ortaç ise yaptıkları ziyarette halkın sıcak ilgisi ile karşılaştıklarını belirterek “Bu yakın ilgi ve alakalarından dolayı partimiz adına çok teşekkür ederiz.”dedi.

Ortaç, “Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. Belediyelerin malı ümmetin malıdır ve ümmetin malını da hizmet için kullanacağız. Biz Allah’tan korkan, haram yemeyen insanlarız. Partimiz İslam’ı referans almıştır.” şeklinde konuştu. 

HÜDA PAR heyeti Silvan’da BDP’nin seçim bürosunu da ziyaret etti.  (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir