• DOLAR 32.589
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2503.287
  • ...
HÜDA PAR: İmara insandan başlayacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa`nın tüm ilçelerde seçime girmeye hazırlanan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Yakubiye Mahallesi Seçim Bürosu’nun açılışını yaptı. 

Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış programına, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Av.Emin Güneş, Karaköprü İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Halil Göven ve çok sayıda partili katıldı. 

Açılışta bir konuşma yapan Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Av.Emin Güneş, toplumun hızla yozlaştırılarak inancından, akidesinden uzaklaştırıldığını söyledi. 

“İmara İnsandan başlayacağız”

HÜDA PAR’ın toplumun tüm dertlerine deva niteliğinde bir parti olduğunu kaydeden Güneş, “Bizim hareketimiz, insanımızı tüm kötülüklerden kurtarma hareketidir. Bunun için partimizin değerini bilelim. Partimizin asli işlevlerinden birisi de iyiliği toplumda yaymak, insanımızı kötülüklerden korumaktır. İmara, inşaya insandan, gençlikten, çocuklardan başlayacağız.  Eğer bir genç rotasını kaybetmiş ise bu kişi yarın bir aile reisi olacak ve bir aileyi bozacaktır. Bozulan her bir fert bozuk bir ailenin kuruluşuna sebep olacaktır. Ve bu şekilde toplum topyekûn fesada uğrayacaktır” şeklinde konuştu.

“Biz ecrimizi insanlardan değil Rabbimizden istiyoruz”

HÜDA PAR’ın mücadelesinin oy meselesi olmadığını belirten Güneş, “Urfalıların bize oy verip vermemeleri çok önemli değil. Ama bizi anlasınlar. Biz bu toplumun hastalıklarının tabibiyiz. İnsanlara dünyalıklar vaad etmeye biliriz. Bizim hareketimiz kişiye dünyalık bir şey vaad etmiyor. Bizim hareketimiz ulvi bir harekettir. Biz ecrimizi insanlardan değil Rabbimizden istiyoruz.” İfadelerini kullandı (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir