• DOLAR 32.83
  • EURO 35.458
  • ALTIN 2520.938
  • ...
MÜSİAD 84.Genel İdare Kurulu Hatay`da gerçekleşti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HATAY - MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ’ın da katıldığı MÜSİAD 84.Genel İdare Kurulu Toplantısı Hatay’da yapıldı. 

Sektör Kurulları Başkanlar Toplantısı ile başlayan toplantı, “Suriyeli Ailelerle El Ele” kampanyası ile Suriyeli ailelere yardım organizasyonu ile devam etti.

Toplantıda Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın açılış konuşmalarının ardından ortaklık kültürünün geliştirilmesi, yap-sat ve benzeri modeller ve finansmana erişim konuları hakkında şube sunumları gerçekleştirildi. 

Sunumların ardından genel bir değerlendirme yapılarak GALA programına geçildi. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan Gala programı, Genel Başkan Nail Olpak ve Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in konuşmalarının ardından hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu. 

84. Genel İdare Kurulu Toplantısının 2. oturumunda ilk günün değerlendirilmesi yapıldı. Değerlendirmelerin ardından sektör kurulları çalışma kampı gerçekleştirildi. 

Programın ardından Hatay gezisi düzenlendi. Gezide Musa Dağı’nın eteklerinde kurulmuş olan yaklaşık 3 bin yaşında olduğu söylenen Musa Ağacı ile ünlü Hıdır Bey Köyü ve Türkiye’nin tek Ermeni Köyü olan Vakıflı Köyleri gezildi. Ardından Hızır Aleyhisselam’ın makamı ziyaret edildi. 

MÜSİAD Batman Şubesi Hatay Şubesi’nin ev sahipliğinde hafta sonu Hatay’da gerçekleştirilen, 84.Genel İdare Kurulu Toplantısına Yönetim kuruluyla katılım sağladı. Toplantıya Şube Başkanı Suad Özdemir, Yönetim Kurulu Üyelerinden; Zekeriya Sarıgül, Umut Doğu Ekmen, Lokman Dal ve Ümit Şen ve Genç MÜSİAD yönetimi katıldı.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir