• DOLAR 32.562
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2491.739
  • ...
İHH 70 Suriyeli aileye gıda kolisi dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – İHH İnsani yardım Vakfı Diyarbakır Şubesi, Bismil İlçesi Kara Köprü mevkinde çadırda yaşayan Suriyeli ailelere 70 koli gıda yardımda bulundu. 

Çadırda kalan Suriyeli mülteci ailelerin çok zor şartlar atında yaşam mücadelesi verdiğine dikkat çeken İHH İnsani Yardım Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Veysi Çiçekli, İstanbul’da yaşayan hayırsever bir bayanın katkısıyla Bismil İlçesi’nde çadırda yaşayan 70 Suriyeli aileye gıda kolisi dağıttıklarını söyledi. 

Yardım dağıttıkları ailelerin çok mağdur olduklarını ifade eden Çiçekli, “Daha önce bu ailelerin tespitini yaptık. Bismil’e gelip yardım dağıtığımız zaman çadırda yaşayan Suriyeli ailelerin durumunu da gördük, tanık olduğumuz manzara bizi derinden etkiledi. Bu konuda yardımlarda bulunan hayırlı iş adamları olsun hayırsever vatandaşlar olsun Allah hepsinden razı olsun. Ayrıca gıda kolilerinin dağıtılmasında bize yardımcı olan HÜDA-PAR Bismil üyelerine de teşekkür ederim, ALLAH kendilerinden razı olsun” ifadelerini kullandı. (Hasan Gündüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir