• DOLAR 32.323
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2282.341
  • ...
Gök: Modern bir aşevi yapacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök, sosyal projelerini açıklamaya devam ediyor. Gök, Batman Belediyesini kazandıkları takdirde  ilde, gerektiğinde olağanüstü durumlarda 100 binlere hitap edecek modern ve hijyenik bir aşevi yapacaklarını söyledi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Gök, diğer düşündükleri sosyal projelerinden bir tanesinin de aşevi projesi olduğunu belirterek, “Yapmayı düşündüğümüz Aşevi, inşallah hijyenik şartlarda yemek üretimi yapacak. Bu konuda ayrıca aşevinin farklı bir tarafı da lokanta hizmeti verecek. Yoldan geçen her insanımız öğrenci olabilir, yolda kalmış olabilir, köyden şehre gelmiş olabilir, misafir olabilir ve bu konuda fark gözetmeksizin her vatandaşımız gelip aşevinde günün belirli saatlerinde sıcak yemek yiyebilecek şekilde dizayn edilecek.” dedi.

Aşevi ile ilgili düşündükleri bir başka projenin de taziye evlerine sıcak yemek dağıtımı olduğunu söyleyen Gök, “Taziye sahiplerinin bize müracaatı halinde taziye sakinlerine en az bir öğün yemek hizmeti verilecektir. Ayrıca olağanüstü durumlarda aşevi gibi yerlere daha fazla ihtiyaç duyuluyor. Dolayısıyla en az bizler 100 binlerin üzerindeki şahıslara hitap edebilecek kapasitedeki bir aşevi düşünüyoruz. Ayrıca Suriye’den gelen mülteci kardeşlerimiz var. Bu konuda belediyeyi kazandığımız takdirde üzerimize düşeni yapma babında bu modern aşevimiz bu tür ihtiyaçları da yerine getirecek kapasitede dizayn edilecektir.” ifadelerini kullandı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir