• DOLAR 32.507
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2434.539
  • ...
HÜDA PAR Bismil`de yerel basını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR  -  Hür Dava Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hüseyin Yılmaz ve Bismil Belediye Başkan adayı  İlçe Başkanı Ali Bilmez ve  İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Bal’dan oluşan heyet Bismil Haber Gazetesini ziyaret etti.

 HÜDA PAR  heyetini  gazetenin imtiyaz sahibi Mekin Çelebi karşıladı. Ziyarette konuşan Yılmaz, HÜDA PAR olarak dürüst ve dindar adaylar ile seçime gireceklerini söyledi. Yılmaz, “Sağlam ve dürüst olmayan, halkın malını mülkünü zamanında çalıp çırpan kişilerle seçimi kazanmaktansa; doğru, dürüst ve dindar adaylarla seçimi kaybetmeye razıyız.” şeklinde konuştu.

 HÜDA PAR  Bismil Belediye Başkan Adayı Abdussamed Yalçın ise belediye başkanlarının efendi değil birer hizmetkâr olduklarını söyledi.

Yalçın, “Belediye hizmet yeridir. Belediyenin koltuğuna oturan kişi ‘Ben artık buraya hakim oldum istediğimi yaparım’ anlayışına kapılmamalıdır. Belediye tüm halkın malıdır. Belediye halkın evidir. Halk  İstediği zaman kapıdan içeri girebilmeli ve belediye başkanıyla veyahut istediği bir kişiyle ne zaman isterse görüşebilmelidir.” dedi.

 HÜDA PAR’ın anlayışına göre belediye malının yetim malı gibi olduğunu ifade eden Yalçın, “Yetim malını nasıl ki gözümüz gibi koruyorsak, belediye malını da o şekilde koruyacağımıza dair halkımıza söz veriyoruz. Halkımız tarafından belediyelere gelecek olan paralar, halkımıza hizmet olarak dönüştürülecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.

 Bismil Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mekin Çelebi de  “Partilerden beklentimiz temiz siyaset ve gerçek adalet tesisi için çalışmalarıdır. Bir yılı aşkındır kurulan HÜDA PAR’ın bu ilkelerle yola koyulması bizi heyecanlandırdı. Çalışmalarınızda başarılar dileriz. Ziyaretinizden dolayı da çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu. (Hasan Gündüz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir