• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR üyesinin aracı kundaklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI – HÜDA PAR Ağrı Teşkilatı üyesi Serkan Demirkol’a ait 48 TS 411 plakalı araç, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kundaklandı. Duruma tepki gösteren Demirkol, aynı mahallede daha öncede yaklaşık 10 aracın kundaklanmasına rağmen polisin gerekli önlemleri almamasından yakındı. 

Edinilen bilgiye göre; Ağrı’nın 100. Yıl Mahallesi’nde ikamet eden Serkan Demirkol’a ait 48 TS 411 plakalı araç saat 02.00’da kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kundaklandı. Komşuların haber vermesi üzerine aracının yandığını öğrenen Demirkol, itfaiyeye haber verdi. Ancak 20 dakika sonra kundaklama mahalline gelen itfaiye, kısa sürede aracı söndürürken tamamen yanan araç kullanılamaz hale geldi.

“Cadde üzerinde bir çok araç varken direk benim aracımı yakmışlar”

100. Yıl Mahallesi’nde 6 ay içerisinde 10 aracın kundaklanmasına rağmen polisin herhangi bir önlem almayışına tepki gösteren Demirkol, “Cadde üzerine park ettiğim aracım gece yarısı yakıldı. Araç yakıldıktan 20 dakika sonra itfaiye geldi. Belki zamanında gelseydi aracım bu hale gelmezdi. Ayrıca emniyet görevlilerinin buralarda sık sık devriye atması gerekiyor. Bunu söylediğim bir polis ‘Biz resmi olarak 100. Yıl Mahallesine giremiyoruz’ dedi. Nasıl giremiyorsunuz. O zaman bırakın halk kendi güvenliğini kendisi alsın. Peki, sormazlar mı, Sizin var olmanızın sebebi nedir? Ben HÜDA PAR’ın üyesiyim. Etkinliklerde bulunduğum için aracımın hedef alındığını düşünüyorum. Bu kanaatimin sebebi ise cadde üzerinde benim aracımın yanında birçok araç var ne hikmetse sadece benim aracım yakıldı” dedi. 

100. Yıl Mahallesi’nde birçok aracın yakılmasına rağmen bir tane bile failin yakalanmadığına dikkat çeken Demirkol, “Aracım yakılacak korkusundan dolayı kimse araç almasın mı? Önlem alınmazsa yarın bizim evlerimizi de yakmayacakları ne malum.

Öte yandan; HÜDA PAR İl Teşkilatı’nın yaşanan kundaklama olayını yapacağı basın açıklamasıyla kınayacağı öğrenildi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir