• DOLAR 32.554
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2429.493
  • ...
Yılmaz: `Halka hizmet konusunda projelerimiz var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hüseyin Yılmaz ile Bismil Belediye Başkan Adayı Abdussamed Yalçın, İlçe Başkanı Ali Bilmez ve HÜDA PAR heyeti Bismil esnafını ziyaret etti. 

HÜDA PAR’ın belediye başkan adaylarına büyük teveccüh gösteren Bismil esnaf ve halkından kimisi adayları çay ve yemek ikram etmek için içeriye davet etti. 

Yapılan ziyaretlerde ilçe esnafı HÜDA PAR’ı güler yüz ve sıcak bir şekilde karşılayarak hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

Esnafın sıkıntı ve sorunlarını dinleyen HÜDA PAR adayları, belediye başkanı olmaları durumunda, belediyenin imkanlarıyla halka hizmet edeceklerini söyleyerek bu konuda esnafın da faydalanacağını ve Bismil halkı için yeni bir dönem olacağını ifade etti. 

Belediye imkanlarıyla neler yapılabileceğini, ne tür hizmetlerde bulunabileceğini halka göstereceklerini söyleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz, HÜDA PAR’ın halkın hizmetinde olacağını, halka hizmet konusunda çok sayıda projelerinin olduğunu belirtti. 

Bismil Ak Parti ve BDP seçim bürolarını da ziyaret eden HÜDA PAR Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz ile Bismil Belediye Başkan Adayı Yalçın, başarı dileklerinde bulunarak, ‘Halk için hayırlı olanları Allah muvaffak etsin’ ifadeleri kullandı.   (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir