• DOLAR 32.523
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2431.488
  • ...
Çetin Topçuoğlu Ailesinden Teşekkür Beratı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Mavi Marmara şehitlerinden Çetin Topçuoğlu anısına ailesi ve sevenleri tarafından `Şehit Çetin Topçuoğlu Geleneksel İftar Yemeği` organizasyonun ilki, her gün yüz kişilik misafir katılımıyla Celal Usta Kebap Salonunda gerçekleşti. 5 gün sürmesi planlanan iftar programı, yoğun katılım üzerine 12 güne uzadı. İftar programının gerçekleştiği günlerde şehidin eşi Çiğdem Topçuoğlu, kardeşi Cumali Topçuğlu ve yakınları da hazır bulundular.

 

Cumartesi akşamı yaklaşık yüz kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından katkı sağlayan ve katılımda bulunan bazı sivil toplum kuruluşlarına ve kişilere Şehit Topçuoğlu ailesi tarafından teşekkür beratı verildi.

 

Aralarında Peygamber Sevdalıları Platformu`nun da bulunduğu bazı STK`lara teşekkür beratını takdim eden şehidin hanımı Çiğdem Topçuoğlu, Mavi Marmara Gemisi`nin bir çığır açtığını, Türkiye olarak Filistinlilere umut olduğunu söyledi. Türkiye halkının Filistin`e ve Mavi Marmara`ya sahip çıktığını ifade eden Topçuoğlu, Türkiye`nin Somali halkının da yanında olduğunu belirtti.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25579.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25580.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25581.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25582.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25583.jpg

Ayhan Kaya - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir