• DOLAR 32.427
  • EURO 34.453
  • ALTIN 2488.857
  • ...
Otomobil motosiklete çarptı: bir ağır yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Edinilen bilgilere göre, Seyitler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Şerzan Kurt Parkı yakınında saat 13.15’te meydana gelen kazada, 21 FD 237 plakalı otomobil 72 AZ 123 plakalı motosiklete çarptı.

 

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Dursun Ekinci (40) ambulansla özel bir Hastaneye kaldırıldı. Ekinci'nin, yoğun bakımına alındığı ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. 

 

Görgü tanıkları otomobil sürücüsünün motosiklet sürücüsü Dursun Ekinci’ye çarptıktan sonra aracını kaza yerinde bırakarak yaya olarak kayıplara karıştığını iddia ettiler.

 

Kazanın ardından trafik polis ekiplerinin olay yerine gelmemesi dikkat çekti.

 

Kavşak tehlike saçıyor
Aynı kavşakta daha önce de kazalar yaşandığı belirten mahalle sakinlerinden Mehmet Aslan, “Zübeyde Hanım Caddesi’nin birleştiği kavşakta kaç şerit olduğu belli değil. Her sene ölümlü kazalar oluyor. Az illerde de aynı bu kavşaktan var. Burada bir ihmal var. Kırmızı ışık yok, kavşağın ortasına bir göbek yapsınlar ki arabalar bu yolda sürat yapmasın. Bu kavşak yakınında 2 tane büyük okul var, ilköğretime giden çocuklar bu kavşaktan geçiyorlar çok tehlikelidir. Bunun için bu kavşağa muhakkak bir çare bulmaları gerekiyor.’’dedi. (Mehmet Mikyas - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir